Goed en gratis boek over digitale transformatie: Digital, Disrupt or Die

Een helder en overzichtlijk boek over hoe je als bedrijf overleeft in een tijd van digitale disruptie. Dat is het boek Digital: Disrupt or Die van Mark Barrenechea en Tom Jenkins. En het is nog gratis te downloaden ook. Het boek van de twee topmannen van OpenText, is niet verrassend of vernieuwend maar bundelt vanuit meerdere bedrijfsdisciplines de hedendaagse opvattingen, onderzoeken en cases over digitale innovatie. Dat maakt het boek tot een aanrader en naslagwerk voor iedereen die zich binnen een bedrijf bezig houdt met vernieuwing of strategie.

Blauwdruk voor digitale transformatie

Transformeer uw bedrijf om te overleven en te profiteren van digitale verstoringen in uw bedrijfstak. In 2020 maken alle winstgevende organisaties gebruik van digitale kanalen om nieuwe klanten te ontdekken, nieuwe markten te betreden en nieuwe inkomsten te generen. Wie niet digitaal innoveert valt buiten de boot. Dat is de centrale boodschap van Barrenechea en Jenkins van OpenText, een van de grootste bedrijven op het gebied van Enterprice Information Management (EIM). Maar het boek is meer dan een herhaling van deze bekende boodschap. Het bevat een goed overzicht van de hedendaagse managementopvattingen en geeft voldoende handvatten hoe organisaties moeten veranderen om succesvol te zijn in een wereld waarin digital op de eerste plaats staat.

Download een gratis exemplaar

Download hier het boek voor het volledige verhaal of vraag een exemplaar aan op opentext.com. En lees vandaag nog hoe digitale technologie kan helpen uw bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te versnellen zodat u uw concurrentie voor bent in het hedendaagse digitale tijdperk.

Digital Disrupt or Die free download