Houzz: succesverhaal digitale innovatie

Het begon met een huis

Toen oprichters Adi Tatarko en Alon Cohen hun huis wilden renoveren, begonnen zij op de manier zoals iedereen dat doet. Met grote stapels tijdschriften en adressen van specialisten die ze hadden gekregen van vrienden en bekenden. Nadat ze door alle stapels gescheurde pagina’s waren gespit, slaagden zij er niet in om hun droom werkelijkheid te maken. Er moest een andere, betere manier zijn, om dit aan te pakken…

Dus bouwden Adi en Alon Cohen in 2009 de website Houzz. Een digitale plek om inspiratie op te doen. Een plek om het juiste ontwerp en de juiste specialisten te vinden. Een plek om te verbinden met anderen. Houzz begon als een persoonlijk project, maar is uitgegroeid tot een gemeenschap van meer dan 20 miljoen huiseigenaren, design liefhebbers en specialisten over de gehele wereld.

Of je een keuken wilt verbouwen of op zoek bent naar het perfecte nachtkastje, de Houzz gemeenschap van huiseigenaren en professionals kan je helpen. En als je klaar bent om je project te starten, dan is Houzz een ideale manier om inspiratie op te doen, producten te ontdekken en samen te werken met de perfecte architect, ontwerper of aannemer.

 

Hieronder tref je een een test:

 

Thuiscomfort, techniek dient de mens

 

Thuiscomfort, techniek dient de mens

Thuiscomfort, techniek dient de mens

Thuiscomfort, techniek dient de mens